A nevedben szereplő mássalhangzók összege rámutat külsőségeidre,

s arra, milyennek lát a külvilág...

 

 

 

Ha Személyiségszámod: 1.
Jellemződ:
Sokan fordulnak hozzád tanácsért, mert kívülről tökéletesen magabiztosnak és határozottnak mutatod magadat. Van saját egyéniséged, de sokszor kissé ridegnek mutatod magadat, mintha senki sem lenne szükséged. Ezt még azok is így érzik, akik közel állnak hozzád. Hajlamos vagy a gorombaságra, türelmetlenségre, s ezt környezete sokszor megszenvedi. Szokásaidban és viselkedésedben szigorú vagy. Nem feltétlenül akarsz dominálni egy-egy döntési helyzetben, de az akaratod kinyilvánításától sem félsz. Tisztelsz másokat, és igyekszel nem ítélkezni felettük. Szándékod az, hogy mindenkiben felkeltsd az eredetiség vágyát. Fejlett koncentrációs és vizuális érzékkel rendelkezel, ezt mások is tudják rólad.

Társadalmi élet: Az Egyesek függetlenek, a reformok élén vannak. Szabad gondolkodók, akik gyorsan felfedezik a hatalmon levők által elkövetett kihágásokat.

Üzleti élet: Felfedezők és újítók, gyakran saját vállalkozásukat működtetik. Minden követ megmozgatnak, hogy újabb és jobb módszereket vessenek be.

Művészet: Élen járnak a változások ösztönzőiként és olyan dolgokkal rukkolnak elő, amikről még senki sem hallott.

Sport: Születetten versenyszellemű, a legjobb játékos. Gyors, ügyes és kockázatvállaláló.

 

ha Személyiségszámod: 11-> 2.
Jellemzőid: Külső és belső világodban is magabiztosan működsz. Szereped a hírvivőé, egymással szembenállók békítője vagy. Bájos jellemed miatt a többiek kellemesen érzik magukat társaságodban. Kedvességet és együttérzést adsz, cserébe ugyanezt várod. Legjobban másokkal együttműködve tudsz dolgozni, hasznodra van, ha egy csoporttal együtt fejlődhetsz.

Társadalmi élet: A Kettesek kiváló tárgyalási és diplomáciai érzéke közismert. A harmóniának és a világbékének ők a legnagyobb támogatók.

Üzleti élet: Tevékenységük középvezetői szinten gyümölcsöző. Mivel egy ügynek mindkét oldalát látják, képesek olyan megoldásokat találni, melyben mindkét fél nyertesnek érezheti magát. Ketteseket leggyakrabban az adminisztráció, a közönségkapcsolatok területén találunk.

Művészet: Ha művészek, üzeneteikben az emberek iránti együttérzésüket fogalmazzák meg.

Sport: A Kettesek rendszerint edzők, vagy asszisztensek. Előnyben részesítik a csapatszellemet az egyéni sztársággal szemben, készek meghozni a csapat számára szükséges áldozatokat.

ha Személyiségszámod: 3.

A 3-as az eredetiség és a kreativitás száma,valamint a legerősebb energia kifejeződéssé.A 3-asnak erősen érzelmi jellegű az alaptermészete,és ez rányomja a bélyegét az egész életére.Könnyen alkalmaszkodik,gyors a felfogása,és gyorsan tud dönteni fontos kérdésekben is.
Jellemzői: Az öröm kiapadhatatlan forrása. Élénk képzelőereje tökéletes eszköz arra, hogy a megfásult világba fényt lopjon. Kapcsolataiban őszinte és türelmes.Egyéniségénekkisugárzása is segít céljai elérésében.Pozitív alaptermészetű,és képes rá,hogy magába szívjon mindent,ami pozitív.

A legkülönfélébb vallású, világnézetű és társadalmi hátterű emberekkel érintkezik és mindenkivel megosztja az életről szóló örömteli üzenetüket.

Maga vagy a megtestesült eredetiség és önkifejezés. Tele vagy lelkesedéssel, optimizmussal, ugyanakkor sokszor azt gondolják rólad, hogy nem mindig lehet rád számítani. Jól bánsz a szavakkal, valódi szórakoztató és társasági lény vagy. Ugyanakkor egyáltalán nem vagy következetes, többször megesik, hogy valamibe belekezdesz, de aztán félbehagyod, és sosem fejezed be.

Negatív tulajdonságod, hogy kudarc esetén úgy érzed, az élet megtört, és nem is érdemes további erőfeszítéseket tenned. Lelkesedésed hosszú időre letörik.

Ha változtatni akarsz, használd kiváló kommunikációs készségedet, hisz nagyon jól bánsz a szavakkal. Képes vagy arra, hogy szabadon, függetlenül mindentől és mindenkitől egymagad is boldogulj az életben.


Társadalmi élet: A Hármasok tökéletes társasági emberek, szeretnek másoknak kényelemérzetet nyújtani. Jó beszédkészségük révén aktívan tevékenykednek a különféle társadalmi kérdésekben.

Üzleti élet: Az értékesítés, promóció és az oktatás területén találjuk őket. A szólás és az egyéni önkifejezés szabadságáért küzdenek. Innovatív képességük miatt a kutatásban is az élen járnak.

Művészet: A Hármas a művészet őstípusának száma. Bármilyen művészi kifejezésmódban otthonosak.

Sport: Olyan helyen találjuk őket, ahol az esztétika is szerepet kap, pl. sportreklámokban. A sportot övező ceremóniákat jobban élvezik, mint a mozgást magát.

ha Személyiségszámod: 4.
Jellemzőid:
Megtaláltad a bensőd szerinti munkát, és szerepe betöltésével boldogan járulsz hozzá egy nagy terv végrehajtásához. Született szervező vagy, bár kissé lassú, de alapos. Munkádat büszkeséggel végzed és ez meg is látszik az eredményen. Az önfegyelem életed központi eleme és másoktól is ezt várod el. Gondolkodásod gyakorlatias jellegű, picit merev. Emiatt kicsit talán borúlátónak látszol a külvilág számára, ennek ellenére kedvelnek. Lehet rád számítani, mert csak olyan dolgokat ígérsz meg, amiről tudod, hogy képes vagy véghezvinni, megcsinálni.

Társadalmi élet: A Négyesek a törvény és a rend lelkes hívei, hitvallásuk szerint mindenki maga felelős azért, hogy mire viszi az életben. Bár segítő kezet nyújtanak másoknak, semmit sem hajlandók megcsinálni helyettük.

Üzleti élet: A Négyesek egyenességükről és hosszú távú elkötelezettségükről híresek. Legjobban a bevett szokások szerint működő környezetben teljesítenek. Élvezik a tudományos fokozattal járó presztízst, ragaszkodnak a szabályokhoz.

Művészet: Tiszta Négyeseket nem találunk olyan nagy számban e pályán. A művészeti önkifejezés az ő esetükben inkább csak hobbiként jelenik meg. Ha mégis a művészet a fő foglalkozásuk, ők tipikusan későn érő művészek. A Négyeseket gyakran látjuk befektetői szerepben.

Sport: Jó edzők és menedzserek. Fontos számukra a test, az egészség, a táplálkozás.

ha Személyiségszámod: 5.
Jellemzőid: A szabadság iránti elkötelezettség az egyik legfontosabb tulajdonságod. Képes vagy belső érzékeid kivetítésével elutazni a világ legkülönbözőbb helyeire és a történéseket több szinten megtapasztalni. Lebilincselően tudsz történeteket mesélni, hatásos előadó, tanár lehetsz. Magabiztosan éled át életed történéseit és boldogan nézel a rád váró események elébe.

Üzleti élet: Az Ötösök nyughatatlansága segít elkerülni a teljesítmény feletti önelégültséget. Jó beszédkészségük és előzékeny modoruk révén remek kereskedők. A kockázatvállalásban kitűnnek, de könnyen elveszíthetik a mértéket, amellyel veszteséget okozhatnak.

Művészet: Sokirányú tehetséggel rendelkeznek, különös érzékük van a komikum iránt.

Sport: Jó csapatjátékosok, a fürgeséget igénylő sportágakban tűnnek ki.

ha Személyiségszámod: 6.
Jellemzőid: A család, az otthon és a közeli barátok a legfontosabbak számodra. Ideális otthonra és ideális társra vágysz. Olyan magas ideálokat követsz, hogy mások még megérteni se képesek őket. Született tanácsadó és segítő vagy. Nagylelkűség jellemez, megtanultál elvárások nélkül adni.

Társadalmi élet: A Hatosok olyan ügyek iránt vonzódnak, ahol megszüntethetik a szenvedést. Szeretnek másokkal törődni.

Üzleti élet: Gyakran szolgáltatással kapcsolatos vállalkozásban dolgoznak. Sokszor találjuk őket az igazságtalanság elleni tiltakozások élén. Sok esetben orvosként segítenek másokon.

Művészet: Gyakran a művészeteket pártolják, de elképzelhető, hogy ők is alkotnak. Alkotásaikban mély emberi érzések és a társadalmi fejlődés kérdései tükröződnek.

Sport: A Hatosokból lesz a legtöbb sportorvos, masszőr. Alapos figyelmet fordítanak az edzésre és és a testi egészségre.

ha Személyiségszámod: 7.
Jellemzőid:
Titokzatosnak és nehezen megközelíthetőnek látszol. Ezért mások szemében igen vonzónak tűnsz. Jó barátaid sem ismernek igazán, próbálják megfejteni a titkodat. Egyes dolgokról irreális elképzeléseid vannak, általában kissé bogarasnak tűnsz, de szeretetreméltónak tartanak.
Fejlett belső érzékelésednek és meditatív természetednek köszönhetően képes vagy "meglátni a jövőt". Olyan elképzelésekkel rukkolhatsz elő, melyekkel meghaladod a korodat. Épp ezért eléggé egyedül érezheted magad, csak nagyon kevesen képesek felfogni gondolataidat. Elvont témákban jól követhető előadó vagy. Intellektuális érdeklődésed alapos.

Társadalmi élet: A Hetesek gyakran a társadalom megfigyelői és annak az elemzésével foglalkoznak, hogy miként lehetne azt jobbá tenni. A társadalmi élet puszta résztvevői, magányos, elszigetelt emberek.

Üzleti élet: Kitűnő stratégák és elemzők. Pártatlanságuk minden szituációban értékes lehet. Született tudósok, vagy detektívek.

Művészet: Gyakran kritikusok, szobrászok. Az irodalmi hajlamú Hetesek filozófiai jellegű értekezésekben fejezik ki önmagukat.

Sport: A Hetesek közül kerülnek ki a kommentátorok, közvetítők. Ha sportot űznek, az többnyire egy bonyolultabb atlétikai sportág.

 

ha Személyiségszámod: 8.
Jellemzőid:
Befolyásosnak és erősnek tartanak, reális vagy, jól tudsz érvényesülni. Kívülről karrieristának tűnsz, mert vezetőire szerepre törekszel. Az emberek magától értetődő módon fogadnak el vezetőjüknek és tartják tiszteletben döntéseidet. Gyakran kell olyan helyzetekbe belépned, melyek megromlottak és új vezetésért kiáltanak, számodra pedig nincs ennél vonzóbb kihívás. Hajlamos vagy a hiúságra, fontosnak tarod mások véleményét önmagadról. Szereted a magányt is, mindig találsz valami elfoglaltságot magadnak, tevékeny vagy.

Társasági élet:
A Nyolcasok sokszor pénzt gyűjtenek, vagy jótékonykodnak. Kedvelik a gyakorlati életben alkalmazható elméleteket és az önsegítő technikákat.

Üzleti élet:
Minden esetben vezetői pozícióban találjuk őket. Jeleskednek a veszélyhelyzetek elhárításában. Kiválóan értenek a pénz menedzseléséhez. Negatívumként elmondható, hogy gátlástalanná és erőszakossá válhatnak.

Művészet:
Többnyire tulajdonosai a művészeti termékeket bemutató galériáknak, semmint alkotói a művészetnek.

Sport:
A Nyolcasok igazi ellenfelek. Sokkal valószínűbb azonban, hogy övék a csapat, minthogy játsszanak benne.

ha Személyiségszámod: 9.
Jellemzőid:
Univerzális segítőként szolgálsz. Szeretetedet és ajándékaidat nagylelkűen osztod meg embertársaiddal, segíted a szegényeket és az elnyomottakat, megadod másoknak a felelősségvállaláshoz szükséges támogatást. Szépség iránti érzéked és tökéletesség iránti vágyad miatt a csillagok felé törekszel.

Társadalmi élet: A Kilences a szolgálat lehetőségeit keresi, az igazi különcökhöz tartozik.

Üzleti élet: Jóval hamarabb észreveszi a lehetőségeket és mások szükségleteit, mint a többiek. Kevésbé gyakorlatias, ezért ajánlatos, hogy józanul gondolkodó emberekkel vegye körbe magát.

Művészet: A Kilencesek kreatív képességekben veleszületetten bővelkednek. Fennkölt művészek és szórakoztatók.

Sport: Választott sportágukban örömük a közös erőfeszítéssel elért győzelemből származik, abból, ahogyan a különböző személyiségek a közös cél érdekében küzdeni képesek.

 

 

Oldalmenü
Naptár